Bent u om welke reden dan ook, niet geheel tevreden over uw product? Dan komen wij hier samen in de meeste gevallen prima uit. Neem even contact met ons op en we zullen met een passende oplossing komen. Wilt u uw product daadwerkelijk retourneren. Lees dan even onderstaande voorwaarden door!

Retournering producten
Na ontvangst van het product heeft u een afkoelingsperiode van veertien dagen om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren. Daarbij draagt u zelf de kosten van retourzending. Wij zullen binnen veertien dagen na de ontvangstdatum van de retourzending de betaalde bedragen terugbetalen.

Voorwaarden
U kunt alleen daadwerkelijk gebruik maken van uw herroepingsrecht binnen veertien dagen indien de betreffende goederen compleet en onbeschadigd geretourneerd worden, liefst zoveel mogelijk in of met de originele verpakking. Herroeping is ook mogelijk indien de goederen niet compleet en/of beschadigd zijn, maar alsdan zal de aanbieder in redelijkheid moeten worden vergoed voor de schade en/of het niet compleet zijn. U dient de leverancier na de afkoelingsperiode en bij een gebleken gebrek of onjuist geleverd product eerst een redelijke gelegenheid te gunnen alsnog het juiste product te leveren.

© 2012 - 2024 wtw filters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel